Σχετικά

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο της φυσικοθεραπείας, η Κατερίνα Βακρά ίδρυσε το Κέντρο Φυσικοθεραπείας το 2005.

Εργασιακή εμπειρία

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Κατερίνα Βακρά είναι απόφοιτη του τμήματος φυσικοθεραπείας Αθηνών, με εξειδίκευση σε παθήσεις της σπονδυλικής στήλης, λαμβάνοντας πιστοποίηση στη μέθοδο SCHROTH από το BSPTS (BARCELONA SCOLIOSIS PHYSIOTHERAPY SCHOOL). Οι παθήσεις αυτές αφορούν μεταξύ άλλων τη σκολίωση και την κύφωση. 

Ως ειδικευόμενη φυσικοθεραπεύτρια, εργάστηκε στο Γενικό Κρατικό Αθήνας, το ΝΝΑ, το Εθνικό Ίδρυμα Αναπήρων, το ΚΑΤ και το νοσοκομείο παίδων ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

Επίσης, έχει διετελέσει φυσικοθεραπεύτρια στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος ΚΟΕ και συγκεκριμένα στις εθνικές ομάδες κολύμβησης και υδατοσφαίρισης – polo. Συνακόλουθα, έχει συνοδεύσει εθνικές αθλητικές  αποστολές κολύμβησης, συγχρονισμένης κολύμβησης και polo σε μεσογειακούς αγώνες, καθώς και σε διεθνείς διοργανώσεις, πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα.

Επιπλέον, έχει εργαστεί στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ, συμβάλλοντας σημαντικά στην εύρυθμη καθημερινή λειτουργία της ομάδας.

Σήμερα, διατηρεί δικό της Φυσικοθεραπευτικό Κέντρο στη Σαλαμίνα Αττικής, μετουσιώνοντας τις εμπειρίες και τις γνώσεις της σε πρακτικές συμβουλές και θεραπείες για τους πελάτες της.

Κέντρο Φυσικοθεραπείας

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το κέντρο φυσικοθεραπείας λειτουργεί από το 2005.

info@atwa.gr