Θεραπεία Ραδιοκυμάτων TECAR

Στοχευμένη θεραπεία με ραδιοσυχνότητες υψηλής ισχύος

Θεραπεία Ραδιοκυμάτων TECAR

ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ

Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες υψηλής ισχύος, γνωστή ως tecar therapy εφαρμόζεται σε εξειδικευμένα κέντρα φυσικοθεραπείας και αποτελεί την τεχνολογική και θεραπευτική εξέλιξη στην αντιμετώπιση κακώσεων , παθήσεων και τραυματισμών του νευρομυοσκελετικού συστήματος. 

ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ

Πρόκειται ουσιαστικά για μια εξαιρετικά επιλεκτική και στοχευμένη μέθοδο θεραπείας η οποία ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και παράλληλα επιταχύνει τους μηχανισμούς επούλωσης των ιστών που έχουν υποστεί βλάβη , μεταφέροντας σε αυτούς βιοσυμβατή ενέργεια χωρίς να εισάγεται ακτινοβολία από κάποια εξωτερική πηγή .

Η καινοτόμος αυτή και μη επεμβατική τεχνική είναι ανώδυνη, εστιασμένη , έχει εν τω βάθει δράση, και προσφέρει άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία, σε ότι αφορά την αντιμετώπιση του πόνου, της φλεγμονής ,του οιδήματος και της αποκατάστασης της κινητικής λειτουργίας.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Μηχανισμός δράσης

Εξαιρετική επιλεκτικότητα ιστού

Βιοσυμβατή ενέργεια μεταφέρεται στους υπο θεραπεία ιστούς με δύο διαφορετικές μεθόδους λειτουργίας εφαρμογής :

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Οφέλη και πλεονεκτήματα

Η θεραπεία Ραδιοκυμάτων TECAR αποτελεί μία καινοτόμο θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων, επιστημονικά τεκμηριωμένη, με πολλαπλά οφέλη και πλεονεκτήματα:

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ενδείξεις

Η  tecar therapy, ενεργοποιεί τους βιολογικούς μηχανισμούς με θερμική ή μη θερμική δράση(άθερμα) και έτσι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική θεραπεία σε οξύ και υποξύ στάδιο καθώς και σε χρόνιες παθολογίες του μυοσκελετικού συστήματος.

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι η δυνατότητα της θεραπείας να μεταφέρει μη θερμική ενέργεια  την καθιστά ιδανική θεραπευτική επιλογή σε οξύ στάδιο τραυματισμών και παθήσεων και συνακόλουθα αποτελεί  ένα ισχυρό όπλο στην μετεγχειρητική αποκατάσταση ασθενών από την πρώτη μετεγχειρητική ημέρα.

Ενδεικτικά παθήσεις που αντιμετωπίζονται:

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Αποτελέσματα

Η tecar therapy, προάγει τις διεργασίες του μεταβολισμού των ιστών που έχουν υποστεί βλάβη και έτσι ενεργοποιεί την επουλωτική δράση του οργανισμού, επιτυγχάνοντας:

info@atwa.gr